Radio BalkanFox

Hugh Jackman nakon razvoda traži ljubav, sprema se i za novi korak u životu: ‘Otkrit će sve…’

Nenadana objava kako se razvodi od supruge Deborre Lee-Furness poslije 27 godina braka, nije jedino iznenađenje kojim je Hugh Jackman (54) zatekao fanove. Već su ranije izvori bliski glumcu otkrili kako je u potrazi za novom ljubavlju, a uskoro bi mogao napisati i knjigu.

Kako se navodi, u ranoj je fazi pisanja novih ‘bombastičnih memoara’. Hugh će ovaj put u svoje uspomene uroniti u proznoj formi, pišući o svom životu.

God's Love We Deliver Golden Heart Awards 2018 in New York

Foto: Oscar Martin/DPA/PIXSELL

– Hugh je odlučio napisati knjigu jer je konačno iskren prema sebi. Tema će biti njegov život. Otvorit će se kao nikada prije – rekao je izvor blizak glumcu za US Weekly.

Missing Link Premiere - New York

Foto: John Nacion/Press Association/PIXSELL

U međuvremenu se doznalo da su se glumac i njegova uskoro bivša supruga, već neko vrijeme nosili s problemima u braku. Njihov formalni razlaz nije iznenadio njima bliske osobe jer su, čini se, već neko vrijeme vodili gotovo odvojene živote.

Međutim, on je u travnju prošle godine supruzi čestitao godišnjicu braka romantičnim riječima nakon kojih nitko nije mogao naslutit da nešto nije u redu između njih.

– Volim te Deb. Danas nam je 27. godišnjica braka. 27 godina! Toliko te volim. Zajedno smo stvorili prekrasnu obitelj. I život. Tvoj smijeh, tvoj duh, velikodušnost, humor, drskost, hrabrost i odanost nevjerojatan su mi dar. Volim te svim srcem – podijelio je glumac tada.

770288312

Foto: Profimedia/Pool

Inače, njegova knjiga osvijetlit će navodno što je i kada u njihovom braku, u kojem su dobili sina Oscara (23) i kćer Avu (18), krenulo nizbrdo. 

Podsjetimo, ranije su izvori otkrili kako je već u potrazi za novom partnericom i da je zaljubljive prirode.

– Ponovni pronalazak ljubavi jedan je od njegovih najvećih prioriteta – otkrili su tada.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Hugh Jackman is seen for the first time  since shock split announcement, "It's a difficult time.''

Foto: ARIS




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE