Radio BalkanFox

Aleksandra Prijović ispijala pivo i pogađala mu naziv. Pogodila je svako: ‘Ovo pijem kod tate…’

Omiljena pjevačica u regiji, Aleksandra Prijović (28) gostovala je 2021. u AMG Showu i otkrila da ima dva poroka; šoping i ispijanje piva.

Aleksandra je nosila elegantnu crnu haljinu, a sve je iznenadila kada je na prijedlog voditelja kušala nekoliko vrsti pive. Pjevačica je dobila zadatak pogoditi koje je pivo u kojoj čaši.

– Ovo mi je jako poznato, pijem ga kada odem kod tate na selu – rekla je Aleksandra u emisiji, a onda nastavila s degustacijom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pjevačica je uspjela pogoditi svak pivo, a voditelj i ostali gosti bili su šokirani njenim ‘talentom’.

– Sada mi je još draža. Ajme, kakva žena – komentirali su fanovi ispod videa.

Beograd: Konferencija za medije Aleksandre Prijović povodom najave nastupa u hotelu Crowne Plaza

Foto: Antonio Ahel

Prijović je jednom prilikom i progovorila o svojoj ljubavi prema pivu.

– Ne treba mi alkohol da bih bila raspoložena, ali ga konzumiram i volim. Jednom sam nakon pijanstva imala teške posljedice, i mučninu i povraćanje. Svatko od nas ga je imao, ali ja sam ga imao samo jednom i to od piva. To se dogodilo kad sam bio puno mlađi i sada se tome smijem jer stvarno nisam alkoholičar. Volim pijuckati, a ne piti veliku količinu. Pijem i vino i rakiju, ali najviše volim pivo – rekla je Aleksandra jednom prilikom. 

Beograd: Aleksandra Prijović je prvim od tri koncerta u Štark Areni započela svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prisjetimo se, Aleksandra je u Hrvatskoj glavna tema od kad je rasprodala četiri zagrebačke Arene. Time je postala najmlađa pjevačica koja je rasprodala više od jedne Arene. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE