Radio BalkanFox

Hamed Bangoura o Aleksandri Prijović: ‘Odgajajte djecu da prepoznaju kvalitetan sadržaj’

Nakon četiri rasprodane Arene, svi bruje o mladoj srpskoj pjevačici Aleksandri Prijović (28). Na njezin se neočekivani uspjeh osvrnuo vlasnik modne agencije i bivši televizijski voditelji Hamed Bangoura

– Prekratak je ovaj život da bih razbijao glavu s tim tko to tamo peva u Areni i koliko puta. Sve je zapravo vrlo logično u općoj lobotomiji. Pogledajte samo televizijski program i sve vam je odmah jasno. Tko voli nek‘ izvoli – započeo je Bangoura svoju objavu na Facebooku.

– Moje je da biram što ću i kada konzumirati, iako je ruku na srce nakon devastacije svega onoga lijepoga što je Hrvatska mogla ponuditi ostalo vrlo malo kvalitetnog sadržaja za konzumaciju. Uživajte u vikendu i ne zaboravite da je ključ svega u obitelji i odgoju. Zato odgajajmo svoju djecu da prepoznaju ono malo kvalitetnog sadržaja koji nas okružuje – dodao je Bangoura. 

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/

Njegova je objava sakupila više od 2.300 lajkova, a u komentarima je potkanuo raspravu. Neki su se složili s njim, no mnogi su pak naglašavali da ne vide u čemu je problem. 

Beograd: Konferencija za medije Aleksandre Prijović povodom najave nastupa u hotelu Crowne Plaza

Foto: Antonio Ahel

Aleksandra će u Zagrebu nastupati od 1. do 4 . prosinca, u sklopu svoje turneje ‘Od istoka do zapada’. Ranije ovaj mjesec nastupila je u beogradskoj Štark areni tri večeri za redom. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE