Radio BalkanFox

Roditelji Aleksandre Radović – na koga vam više liči?

Pevačica veoma retko govori o svom privatnom životu, ali sada je imala jedan poseban razlog.

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Aleksandra Radović već 20 godina je na domaćoj muzičkoj sceni i za to vreme je izgradila impresivnu karijeru i titulu jednod najboljih pop vokala na ovim prostorima.

 

Rođena je u Bogatiću kod Šapca 1974. godine i odmalena je pokazivala interesovanje za muziku.

 

Iako njeni roditelji nisu iz muzičkog sveta, oduvek su je podržavali i pružali joj vetar u leđa, te su je tako sa 9 godina upisali u nižu Muzičku školu.

 

Nakon niže, upisala je i srednju muzičku školu „Mihailo Vukdragović“, a nakon toga svoj put muzičkog obrazovanja je nastavila na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. 

Majka Zorka i otac Zoran su je u svemu tome podržavali, kao i njenu sestru Jelenu koja se takođe bavila pevanjem, pa se tako oprobala i Pjesmi Mediterana 2009. godine, kao i na Radijskom festivalu 2010. godien na kojem je dobila nagradu za interpretaciju.

 

Međutim, ona je odlučila da nastavi školovanje na DIF-u i danas je veoma uspešna u tome što radi.

 

Aleksandra Radović veoma retko govori o svom privatnom životu, ali juče je napravila presedan te je posebnim povodom podelila seriju fotografija svojih roditelja.

 

Naime, kako je napisala u opisu ispod fotografija, juče su njeni roditelji proslavi zlatnu svadbu odnosno 50 godina braka

Danas želim da čestitam mojim voljenim i hrabrim roditeljima ZLATNU SVADBU- punih 50 godina braka!. Uspeli su da nas vaspitaju, odškoluju, dočekaju da se ostvarimo u profesiji, ali i kao roditelji. Samo mi znamo kakva je veličina i kolika snaga njihove žrtve… u dobru i zlu, uvek jedno uz drugo i uvek tu za nas, velike i odrasle ljude ali ipak, njihovu malu decu- napisala je Aleksandra i dodala:

 

– Volim vas i dok vas gledam, i dok vas zamišljam, i kada ste sa mnom i kada niste, pre nego što legnem na spavanje, kada otvorim oči i pogledam u jutro – Gospode, slava Ti i hvala što su moji i što ih imam.

 

Ispod fotografija su se nizali komentari sa čestitkama, ali neki su komentarisali sličnost Aleksandre sa roditeljima.

 

„Majčine crte i tatin šarm“, „Lepotica na majku“, samo su neki od komentara, a premda je većina sigurna da pevačica liči na majku, bilo je onih i koji su komentarisali da liči na svog oca. 

 

BONUS VIDEO

 

ANDREANA ČEKIĆ OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA ANOM SEVIĆ: Prišla sam joj i USLEDILO JE OVO! Putevi nam se razišli

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE