Radio BalkanFox

Supertalent: Maja Šuput i Martina Tomčić pobjegle su od Liberty Barros, a Fabijan Medvešek joj dao zlatni gumb

Pao je i zlatni gumb u ovotjednoj epizodi ‘Supertalenta’, i to Liberty Barros (15) koja je došla iz Velike Britanije. Ona je pred žiri došla s jezivom koreografijom, ali i šminkom i izvedbom. 

Liberty je pokazala koliko je fleksibilna, a u jednom trenutku krenula je prema žiriju. Martina je odmah pobjegla sa svojeg mjesta, a zatim se maknula i Maja kada se Liberty popela na njihov stol. 

Foto: Nova TV

Nakon točke pokazala je i svoju simpatičnu stranu, što je posebice oduševilo Martinu koja joj je rekla kako je „najslađa djevojčica s najodvratnijom točkom“ koju je ikad vidjela, no naglasila je kako se radi o komplimentu. 

– Toliko si vješta, špagu si odradila kao od šale, preludo je – rekao je Fabijan oduševljeno, a zatim udario i zlatni gumb nakon što su se drugi članovi žirija izjasnili da Liberty prolazi dalje. 

Foto: Nova Tv

Liberty je otkrila kako je kao mala imala velikih problema s disanjem, a da liječnici nisu znali točnu dijagnozu. Ples joj je pomogao da kontrolira disanje, a počela se i baviti fleksibilnim pokretima. 

Foto: Nova TV

Žiriju je rekla kako veliku ulogu u njezinim koreografijama ima njezin tata koji joj je velika podrška te je došao s njom iz Engleske u Hrvatsku da je bodri dok nastupa. 

POGLEDAJTE NASTUP: 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE