Radio BalkanFox

Prija peva pesmu Jelene Karleuše

Aleksandra Prijović, Jelena Karleuša

Foto-kolaž: Nikola Anđić, Nikola Tomić

Aleksandra Prijović nedavno je održala tri uspeđšna koncerta u Beogradu, a iako je očekuju i drugi veliki projekti u Nišu, Sarajevu, Tuzli i Zagrebu, ona vredno radi i u međuvremenu. 

Pevačica ne propušta nijedan vikend da ne nastupa, a sada se društvenim mrežama deli snimak na kojem peva pesmu koleginice Jelene Karleuše.

Ovog vikenda Aleksandra je imala zakazan nastup u Dizeldorfu u Nemačkoj, a kako je publiku oduševila svojim pesmama, ono što je sve šokiralo je momenat kada je Prija zapevala hit „Slatka mala“ koji peva pop diva.

Svi prisutni bili su oduševljeni ovim potezom pevačice, pa je video gde peva upravo ovu pesmu brzo postao viralan na društvenim mrežama, prenosi Kurir.

„Lutka lepa“, „To Prijo“, „Dobro je vozi ova pesma“, „Ova žena nema šta ne zna da peva“, „E to mi fali od Prije, „Slatka mala“ pesma, malo da iskoči iz monotonije. Čak mi ovde dok ovo peva najprirodnije deluje, kao da je najbolje vozi“, neki su od komentara.

Podsetimo, Jelena je nedavno prozvala Aleksandru Prijović istakavši da je njena muzika „treš“, kao i da ovog leta nije snimila hitove.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE