Radio BalkanFox

U RIJALITI UŠLA KAO NEVINA, SMUVALA 40 godina STARIJEG I POSTALA MISICA

Ivana Mitrović, učestvovala je svojevremeno u „Parovima“, kada je privukla pažnju gledalaca pričom da nije bila intimna s muškarcem iako je tada imala 25 godina.

Mis Balkana
foto: Privatna Arhiva

Ona je pred širokim auditorijumom ogolila svoju intimu o čemu se i te kako pričalo. Oni koji su pratili „parove“ sećaju je se i kao jedine učesnice koja je plakala svaki put kada bi samo pomislila da će izaći iz rijaliti programa i otići kući. Nakon rijalitija, okolnosti su se promenile.

Mis Balkana
foto: Privatna Arhiva

Ona je našla muškarca svog života. U pitanju fotograf Zoran Buđić Kobra sa kojim je poslednjih godina u vezi. Njih dvoje žive zajedno, a prošle nedelje se pojavila na izbor za Mis Balkana gde je pobedila. na ovoj manifestaciji među zvanicama je bila i Suzana Mančić.

Mis Balkana
foto: Privatna Arhiva

Mitrovićeva je verena, a sledeće godine planira da se uda. Ona je nakon izlaska iz rijalitija sredila je zube, i posetila hirurga.

Ivana Mitrović
foto: Happy screenshot

Počela je sa korekcijama, pa danas gotovo ne liči na sebe. Povećala je usne, radila jagodice i skinula naočare. Za najlepšu ju je proglsio stručni žiri na čelu sa Mis Svetlanom koja je ovu manifestaciju i organizovala.

Kurir.rs.

00:38

Brena specijalni gost na gey svadbi

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE