Radio BalkanFox

Karta za Prijovićkin koncert u Zagrebu se prodaje za 5.000 evra

Aleksandra Prijović koncert

Foto: Mileta Mirčetić

Pevačica Aleksandra Prijović rasprodala je u rekordnom roku čak četiri Arene Zagreb, a kako se zbog njenog uspeha u Hrvatskoj podigao hajp, jer je smatraju „cajkom“, na jednoj internet stranici za prodaju osvanuo je neočekivani oglas.

S obzirom na to da je rasprodala sve karte za sve četiri Arene, pojavili su se razni oglasi, a jedan od njih je privukao veliku pažnju.

Naime, jedna osoba je ostavila oglas na jednom sajtu da prodaje karte za koncert Aleksandre Prijović, a za jednu kartu je cena paprena – čak 5.000 evra.

Dve karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cena po ulaznici 5.000 evra. Generalno, idem na koncert, ovo je cena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam – napisao je muškarac u opisu oglasa.

Aleksandra Prijović

Printskrin

Podsetimo, Prijovićka je rasprodala 4 Arene Zagreb, pa će kod komšija pevati 1, 2, 3. i 4. decembra. Oko njenog uspeha u javnosti, pogotovu u Hrvatskoj se podigao veliki hajp, pa dok je mnogi osuđuju i vređaju, drugi dokazuju da je tamo i te kako vole i poštuju – jer nije mlo za samo četiri dana okupiti skoro 60.000 ljudi.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE