Radio BalkanFox

„PRODAJEM DVE KARTE ZA 10.000 EVRA“ ŠOK oglas pred Prijovićkin koncert u Zagrebu!

"PRODAJEM DVE KARTE ZA 10.000 EVRA" ŠOK oglas pred Prijovićkin koncert u Zagrebu!

Foto: IM Live Production

Pevačica Aleksandra Prijović nakon tri spektakularna koncerta u beogradskoj Štark Areni, zakazala je 4. koncert u Areni u Zagrebu, da bi samo par dana kasnije hrvatski mediji objavili i da je taj koncert rasprodat.

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović

 

S obzirom na to da se karte više ne mogu kupiti, pojavili su se razni oglasi, a jedan od njih je privukao veliku pažnju.

Naime, jedna osoba je ostavila oglas na jednom sajtu da prodaje karte za koncert Aleksandre Prijović, a za jednu kartu je cena paprena – čak 5.000 evra.

Foto: Printscreen

Aleksandra Prijović koncert u Zagrebu

 

– Dve karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cena po ulaznici 5.000 evra. Generalno, idem na koncert, ovo je cena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam – napisao je muškarac u opisu oglasa.

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović Arena

Podsetimo, nakon tri beogradske Arene, dva zakazana koncerta u hali Čair i četiri rasprodata u Areni Zagreb, Aleksandrini fanovi su na društvenim mrežama uputili pregršt čestitki na „zasluženom uspehu“, ali i napravili par šala na njen račun.

Pa ova žena da prodaje zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mesecu.. i to bi rasprodala – napisao je jedan od Aleksandrinih pratilaca – dok je drugi dodao da „nema Prije da se vrati iz Zagreba do Nove godine“, aludirajući da će pevačica zakazati i peti koncert.

Inače, Aleksandra će u Zagrebu nastupati od 1. do 4 . decembra u sklopu turneje „Od istoka do zapada“.

Ova folk zvezda nedavno je nastupala i u beogradskoj Štark Areni, gde je tri dana zaredom održala spektakl, piše 24sata.hr.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE