Radio BalkanFox

Stanija Dobrojević ostavila Asmina Durdžića pa se on javno požalio na raskid

Vladimir Miljanić

|

Asmin Durdžić dospeo je u žižu interesovanja javnosti zbog veze sa Stanijom Dobrojević, dok je njegova bivša partnerka Aneli Ahmić ulaskom u rijaliti „Zadruga 7 – Elita“ i tvrdnjama o njegovoj aferi sa pomenutom starletom dodatno uzburkala medije.

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Snežana Krstić)
Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Snežana Krstić) • Zoran Ilić, Snežana Krstić / Ringier

Dobrojevićeva je stavila tačku na vezu sa Asminom, da bi potom otkrila da se opet zbližila sa njim i na ruku vratila verenički prsten, a sad je, po svemu sudeći, ova priča dobila epilog.

– Iako sam se borio svim silama da dokažem istinu, ne vredi, pobedili ste! Stanija me je definitivno ostavila! – napisao je Asmin na Instagramu, pa potom potkačio i Aneli.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Hype)
Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Hvala „Pinku“, hvala zlobnicima, hvala narode, jer ste uspeli da ubijete ljubav, a podržite laž! – naveo je Durdžić potom, svaljujući krivicu na druge, šokirajući sve.

– Nadam se da ste srećni sad, zlobnici! – zaključio je Durdžić na pomenutoj mreži.

Asmin Durdžić (Foto: Instagram/bet_men_007)
Asmin Durdžić (Foto: Instagram/bet_men_007)

Asmin Durdžić je, sa druge strane, pre svega par sati pisao sasvim drugačije o Staniji Dobrojević, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “ZA NJU SE GINE“ Asmin ponovo osvaja Staniju Dobrojević, stavio svima do znanja da od nje ne odustaje tako lako




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE