Radio BalkanFox

Merjem Uzerli preterala sa plastičnim operacijama


Poznata turska glumica Merjem Uzerli stekla je svetsku popularnost ulogom sultanije Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni“. Njena prirodna lepota očarala je ceo svet, a kako je od serije prošlo više od decenije, izgled popularne Hurem se promenio. 

Ipak, ona nije želela da prihvati činjenicu da stari, pa je odlučila da stvari preuzme u svoje ruke i ovaj proces koliko-toliko kontroliše estetskim zahvatima. Međutim, mnogi su joj zamerili da u tome nije imala granicu, te da je preterala sa zatezanjem lica i korišćenjem botoksa. 

 

 

Jedna od njenih poslednjih objava privukla je mnogo pažnje, a reč je o slici na kojoj je pozirala sa zavezanom kosom, te je njeno lice još više došlo do izražaja. Komentari su bili podeljeni, pa su joj neki upućivali komplimente, dok je bilo i onih koji su smatrali da je Merjem preterala sa i promenila lični opis. 

Podsetimo, glumica je otvoreno govorila o teškim depresivnim fazama kroz koje je prolazila nakon što ju je bivši partner ostavio, a spekulisalo se i da ju je primoravao da abortira. Zbog ovih nemilih događaja, Merjem je pokušala da izvrši samoubistvo, a potom završila u bolnici za psihičke i mentalne bolesti. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE