Radio BalkanFox

Naša pevačica primorana da donese bolnu odluku

"ŠTA AKO SAM TRUDNA?!" Naša pevačica primorana da donese bolnu odluku, obratila se svima POTRESNOM porukom: "ABORTIRAĆU!"

Foto: Printscreen/Instagram

Naša kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a juče je saopštila da je veridbu raskinula, a sada se ponovo oglasila zbog brojnih insinuacija i komentara da se nalazi u blagoslovenom stanju.

Naime, ona je u poslednjem storiju priznala da je donela odluku da će pobaciti dete u slučaju da se ispostavi da je trudna, te istakla da će to biti jako bolan i težak momenat za nju, ali da je primorana da tako nešto uradi.

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

– Ceo dan mi stižu poruke, a šta ako sam trudna? Ne osuđujem nikoga lično, ja sam mogla da se zakunem da nikada ne bih abortirala. No, samo u ovoj situaciji moram reći da ako se utvrdi da sam trudna, biću primorana da abortiram, što mi najteže i pada u ovoj situaciji – bila je iskrena Ilićeva.

Dunja Ilić
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, pevačica Dunja Ilić je rešila da stavi tačku na svoj ljubavni odnos, a glavni razlog za to navodi prošlost sada već bivšeg verenika i nedovršen odnos sa bivšom ženom.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

04:11

DUNJA ILIĆ NAŠLA MIR U GRUZIJI: Nikada mi više nije palo na pamet da sebi oduzmem život (KURIR TV)

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE