Radio BalkanFox

Seka Aleksić besna na fitnes instruktorke

Poznata pevačica Seka Aleksić oglasila se na društvenim mrežama povodom teme o kojoj bruji ceo region.

„Fitnes bliznakinje“, kako se predstavljaju na društvenim mrežama, istakle su nedavno da ne mogu više da brinu o psu zbog poslovnih obaveza koje imaju.

fitnes bliznakinje
foto: Printscreen

– Emocije su pomešane, i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ai zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo – napisale su između ostalog Julija i Natalija Đukić, a potom pokazale azil gde su psa i odvele.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Seka je sad na Instagramu napisala sledeće:

– Dragi influenseri, kućni ljubimac nije igračka, ne služi za vaše promocije. Bukvalno vas zauvek treba ugasiti sa svih društvenih mreža od kojih živite. Svojim primerom pokazujete da u stvari ne volite životinje koje posedujete, a ko ne voli njih ne voli ni ljude. Ne budite loš primer, da sutra isto tako neko pomisli kako može da uzme psa, pa kad mu dosadi da ga odvede u azil.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:19

SVI U ŠOKU, SEKA ALEKSIĆ DONELA BEBU NA SNIMANJE EMISIJE! Raša ostao bez teksta pa odma dotrčao OVO JOŠ NISTE VIDELI

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE