Radio BalkanFox

„Imaju problem“, Marija Šerifović o haosu u Hrvatskoj zbog Aleksandre Prijović

Pevačica Marija Šerifović posle skoro pune decenije izdala je novi album, a sada je za „Blic“ podelila utiske i reakcije publike, ali i kolega na dugo očekivane numere.

Marija, AleksandraFoto: Zoran Ilić, Lola Stojanović / Ringier

Marija, Aleksandra

– Moj poslednji album je izašao 2014. godine, ali svi dobro znamo da su se dešavali singlovi koji su bili jednako značajni i jednako uspešni kao i album, ali bio je red za album. Radovala sam se tome i ispostavilo se da se ljudima sviđa – istakla je Marija, pa priznala da je brojne komplimente dobila i od kolega, te da je Aleksandra Prijović čak i zaplakala uz njene nove numere.

Blic preporučuje

– Čule smo se noć pre nego što je album izašao, pa sam joj dala da čuje pesmu: „Daj mi nešto, daj mi nešto“, pa sam joj rekla: „Dobro, evo ti, poslušaj“, pa je onda ridala i ridala i pozvala me, pa sam se iznenadila: „Što plačeš? Šta ti je?“.

Pevačica se osvrnula i na Prijine rasprodate Arene u Hrvatskoj, zbog čega je izazvala veliku pometnju u toj zemlji.

– Smatram da svako treba na nastupa u svakoj državi bez bilo kakvog problema. Ako naš posao ne spaja, onda ne znam koji će. Primer je moja pesma, koja je prva u trendingu u Hrvatskoj, od prvog dana, u prvih nekoliko sati. Izgleda da je to ipak moguće. E sad, ono sa čim naši dragi „susjedi“ imaju problem je to što se radi o izvođačima narodne muzike. Malo ih narodnjaci žuljaju. Ono što ja mogu da kažem je da je Aleksandra sve svojim radom zaslužila, a možda je i manje važno da li je zaslužila ili nije, narod to voli da sluša, a protiv naroda se ne može. Možemo mi ili bilo ko drugi da „trubi“ do sudnjeg dana, protiv ljudske volje se ne može. Moja iskustva u Hrvatskoj su kao kod kuće. Nikada nisam imala ni jedan problem. Arena mi je 2019. bila rasprodata u rekordnom roku i radujem se što ću sledeće godine biti tamo mnogo češće.

Marija Šerifović

Foto: Lola Stojanović / Ringier

Marija Šerifović

Iako pevači obično izbegavaju odgovor na ovo pitanje, Marija nam je bez sekunde razmišljanja otkrila koja je njoj lično numera najdraža.

– „Ko broji moje rane“. Dobro i „Vozi me“, ali to je od 12 uveče do 6 ujutru, a „Ko broji moje rane“ je preko dana – bila je iskrena ona, pa otkrila koja je njena najveća rana:

– To je teško pitanje. Koja god da je, a sigurno da ih je bilo za mojih 38 godina života, samo je važno da svi kolektivno nađemo način kako da to zaceli što pre. Kada bih gledala najveću, rekla bih da su to neke ranice sa početka moje karijere.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE