Radio BalkanFox

LAŽNI VERENIK OBMANUO LAŽNU KUMU! Mlada i neiskusna Milena Kačavenda uspela je da nasedne i na ovo – "Strpaćete u ludnicu"

Foto: Srbija Danas

Urnebesno!

Danima je u medijima aktuelna tema Milene Kačavende i njenog verenika koji je navodno živ, a predstavlja se pod imenom David Tošić. Ona je u nekoliko navrata istakla kako je sa njim imala isključivo virtuelnu komunikaciju, te da je vešto izbegavao da se ikada sretnu uživo oči u oči. Priča se još više komplikuje kada je u javnost izašla inofrmacija da se navodno radi o čoveku koji je bivši partner košarkašice Milice Dabović, Ljubomiru Hadžisteviću koji se svojevremeno predstavljao kao Vuk Roten.

Međutim, Dabovićeva je to demantivala i istakla kako njen bivši partner i čovek koji je verio Kačavendu nisu iste osobe. Misterija kojom je obavijena cela afera se graniči sa naučnom fantastikom, a imaginarni muškarac ne prestaje da intrigira medije i učesnike unutar Bele kuće. Iz dana u dan čujemo nove informacije koje kuma, slučajno ili namerno dozira.

Milena Kačavenda

Foto: Srbija Danas

Boža Džons, Marko Đedović, Luka Majčica i Milena Kačavenda sedeli su u dvorištu i neobavezno pričali na razne teme. 

U jednom momentu kuma je povela priču i oko čuvenog verenika i iznela do sada nepozante detalje njihovog odnosa. Ona je ispričala jednu situaciju koja joj je ostala upečatljiva, a tada je i počela sumnja da je možda čovek za koga je trebalo da se uda prevarant i manipulator.

- Ja sedim u restoranu, znači za to postoje dokazi... Sa tri drugarice na ručku, subota je, jedan popodne. Oko dva nam stiže ručak, a u jednom trenutku ruže, ja kad budem tebi pokazala poruke na cveću...A moja najbolja drugarica me snima telefonom... - rekla je Milena.

Ostali su pomno pratili Kačavendu dok priča, a onda prasnuli u smeh.

- Kaže meni drugarica on je neki prevarant, nije mi poslao pare - rekla je Kačavenda.

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda

Foto: Srbija Danas

- On je nju zvao? - zbunjeno je pitao Đedović

- On je njoj izdiktirao poruku, a ona otišla po cveće organizovala i platila. Rekao joj je kad Milena dobije cveće snimi to... Meni oči pune suza, jel shvataš ti to, mene ovakvu kabadahiju - rekla je Milena.

- Ti si bolesna, tebe će da strpaju u ludnicu - rekao je Đedović. 

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Elita", možete ih pronaći na OVOM linku.




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE