Radio BalkanFox

Supruga milijunaša iz Dubaija otkrila koliko tjedno potroši: Za čokoladu je dala više od 7.000 $

Influencerica Linda Andrade često se na društvenim mrežama hvali svojim luksuznim načinom života, a sada je otkrila koliko prosječno novca potroši u jednom danu. Linda je inače udana za milijunaša s kojim živi u Dubaiju.

Na samom početku videa otkrila je da joj je suprug dao polog od 1.411.008 dolara. ‘Wells Fargo me voli’, napisala je kratko u opisu aludirajući na banku. Za kupovinu dizajnerske odjeće i modnih dodataka potrošila je 356.214 dolara i ‘počastila’ se s dvije Chanelove torbice. Suprug joj je isti tjedan dao 229.141 dolara u gotovini, koje su potrošili na večere i izlaske. 

Ono što je najviše šokiralo njene pratitelje je to da je na čokoladu potrošila 7.210 dolara. Uz to joj je suprug poklonio i zlatni nakit u vrijednosti od 201.200 dolara, a za zabavu je potrošila 52.210 dolara u jednom tjednu. Na kraju videa otkrila je da je vrtoglavih 216.789 dolara potrošila ‘jedne obične srijede’.

Foto: Instagram

Video je pogledan više od 550 tisuća puta, a mišljenja o njenom načinu života su podijeljena. Neki su sretni zbog nje, drugi ljubomorni, a neki ne vide razlog za hvaljenje na društvenim mrežama. 

‘Ma ne, ja plačem kad potrošim 10 dolara u McDonald’su’, ‘Ovo je moj san’, ‘Kad ću ja doći na red’, samo su neki od komentara. Bilo je i onih koji su ju kritizirali. ‘Možda da pomogneš onima koji su manje sretni’, ‘Pomislite li ikada na radnike u Dubaiju koji zarađuju oko 400 eura mjesečno i žive samo od riže?’, ‘Koja je svrha ove objave? Možeš bacati novac? Vau’, pisali su joj.

Foto: Instagram

Linda je ranije podijelila video u kojem je otkrila kakve je uvjete imala za svog supruga prije nego što su se vjenčali. Za početak je tražila svoju ‘investicijsku imovinu’ i miraz od milijun funti. Za svoju vjenčanicu iz snova je tražila 3 milijuna dolara, a jedan od uvjeta bio je i da joj budući suprug kupi sedam dijamantnih prstenova. Od njega je tražila da ju vodi na odmor svaki mjesec te dadilje, spremačice i pomoćnice u kući.

Foto: Instagram




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE