Radio BalkanFox

I ON VOLI LUKSUZ! Bosanac je vlasnik jedne od najljepših vila u Beogradu

Dragan Stojković Bosanac, harmonikaš, kompozitor i producent, široj javnosti najpoznatiji kao član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, krajem sedamdesetih godina doselio se iz Sarajeva u Beograd.

Početak svakog puta je težak, pa ni njegov nije bio drugačiji, a u jednom intervjuu pričao je da su po dolasku na studije u Beograd, supruga i on prvo živjeli kod njenog strica. Kasnije, kada je Bosanac otišao u Ameriku da radi, Dunja je prešla kod njegovih roditelja, koji su se doselili iz Konjica.

Porodica Stojković vrijedno je radila i sticala, pa ne čudi što danas imaju jednu od najvrjednijih kuća na Bežanijskoj kosi. Iako su se sin i kćerka u međuvremenu osamostalili, rado navraćaju kod roditelja, gdje ih čekaju mamini specijaliteti.

Dragan Stojković Bosanac uvijek je bio raspoložen za komunikaciju sa medijima i fanovima, pa ne čudi što rado objavljuje i fotografije iz svog doma, mahom one na kojima pozira u modnim kombinacijama koje je izabrao za taj dan.

Kad je riječ o enterijeru, u prvom planu su brojne umjetničke slike na zidovima, cvijeće koje gaji njegova žena, kao i razni ukrasni detalji.

Ako nisu okupljeni oko stola u trpezariji, Stojkovići se druže u prostranom dnevnom boravku u kojem dominira crna kožna garinitura, a po svemu sudeći poznati muzičar slobodno vrijeme najradije provodi u lijepo uređenom dvorištu gdje ga od znatiželjnih pogleda prolaznika štiti visoka bijela ograda, piše Express.

haber.ba


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE