Radio BalkanFox

Posle toliko godina otkrivena velika tajna, OVO JE NJIHOV DOGOVOR

Glumci Lazar Ristovski i Danica Ristovski decenijama su važili za jedan od najskladnijih parova među poznatima. Međutim, malo ko zna da su Lazar i Danica postigli dogovor dok su bili u braku, te da je Ristovski branio bivšoj ženi da snima intimne scene, dok je on to mogao da radi.

Foto: instagram.com/printscreen

Lazar Ristovski

Ljubav između Lazara i Danice se brzo razvila, a oni su se venčali 1980. godine. Iz njihove ljubavi rodili su se Petar, koji je danas uspešan producent i režiser, i Jovan, koji je ekonomista. Bili su sinonim za jedan od najsložnijih i najsrećnijih parova i njihov brak nikada nije padao u iskušenja. Kako se pisalo u medijima, njih dvoje su se dogovorili on može da snima ljubavne scene, a ona ne. To je bio njihov dogovor i Danica se toga strogo pridržavala.

– Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav – istakla je Danica jednom prilikom pričajući o svom braku.

Iako nikada nisu mnogo pričali o svom privatnom životu, glumac je jednom prilikom priznao da je u pitanju ljubav iz školske klupe.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE