Radio BalkanFox

Unuci Radoša Bajića prvi put u javnosti

Nisu mogli da sakriju emocije, ali su ponosno stajali uz ostale članove porodice 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Na premijeri istorijskog filma „Heroji Halijarda“ Radoša Bajića okupio se veliki broj poznatih ličnosti, koje su došle da svom kolegi pruže podršku i uživaju u filmu kojem se predviđa veliki uspeh.

 

Osim kolega glumaca, tu su bili i brojni političari, voditeljke i druge poznate ličnosti, a čini se da je su najviše interesovanja izazvali najmlađi članovi porodice Bajić. 

 

Među poznatima koji su stali na crveni tepih kako bi se fotografisali našli su se i unuci Radoša Bajića koji su bili veoma uzbuđeni, ali spremni da dedi pruže podršku. 

 

 

Crvenim tepihom prošetao je sin Radoša Bajića, Nedeljko, koji je producent ovog ostvarenja. On je došao u pratnji supruge Ivone i mlađeg sina Aleksandra. On je sa porodociom izašao pred fotoreportere i nastala je jedna od onih fotografija koje će dobiti posebno mesto u porodičnom albumu. 

 

Aleksandar Bajić privukao je veliku pažnju medija i svi su saglasni, on je izrastao u prelepog mladića. Osim njih, premijeri je prisustvovala i ćerka Radoša Bajića, Jelena Bajić Jočić, koja je došla u pratnji sina Filipa.

 

 

Iako su kao porodica veoma popularni i poznati, članovi porodice Bajić su se godinama trudili da decu sakriju od očiju javnosti, pa je ovo prvi put da se unuci Radoša Bajića pojavljuju u javnosti.

 

Radoš Bajić inače nije krio radost što su njegovi unuci tu, te ih je i izljubio, pokazujući time koliko je cela porodica bliska.

 

Bonus video:

 

Zavirite među poznate na premijeru filma „Heroji Hilijarda“

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE