Radio BalkanFox

Život na vagi, Anđela je iz Dubrovnika, nikada se nije okupala u moru: ‘Veliku nezgodu sam imala i bojim se…’

Anđela Akrap propustila je izazov u novoj epizodi emisije ‘Život na vagi’  u kojem su se timovi natjecali u izvlačenju otpada iz jezera Sabljaci kod Ogulina. Odmah je rekla da ima veliki strah od vode te je sa sigurne pozicije bodrila ekipu koja u konačnici ipak nije uspjela pobijediti plavi tim. 

U razgovoru je otkrila treneru Edi da joj je žao propuštene prilike, ali i da, unatoč tome što već godinama živi u Dubrovniku, nikad se nije okupala u moru. 

Foto: RTL

– Nije toliko da se bojim, već se ne osjećam sigurnom ili osjećam strah ako je u pitanju veća dubina. Kao dijete sam doživjela jednu nezgodu i otad imam veliki strah. Otac me pokušavao osloboditi, ali nisam uspjela. Jako se teško prisjetiti toga svega jer pola se ne sjećam. Znam samo ovo što su mi rekli – ispričala je Anđela. 

U prvom izazovu se oslobodila, jer je imala podršku, ali je drugi ipak bio prezahtjevan za nju te je odlučila odustati.

– Tada sam se oslobodila jer je kraj mene bila Dajana i rekla mi je da se ne bojim jer je ona uz mene. Ona mi je pomagala – objasnila je.  

Ogulin, 02.08.2023 - Zivot na vagi

Foto: Vanesa Pandzic

Dodala je i da žali zbog propuštenih prilika i toga što ju je strah sputavao u uživanju sa suprugom i djecom, te je uz strah od vode prevladala i nesigurnost zbog fizičkog izgleda. 

– Na plažu nisam išla i zbog debljine i tek sada vidim koliko sam grešaka napravila. Jako me to tišti. Sve mame su fit, a ja bucka… – povjerila se Edi. 

U ranijoj je emisiji otkrila i kako joj jako nedostaju djeca i da joj je ovo prvi put u 14 godina da si je priuštila neki ‘odmor’. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE