Radio BalkanFox

Muž naše poznate pevačice je bio pilot aviona koji je išao u Izrael: Hrabrost posade je za svaku pohvalu

Nevena Ivanović Božović, Nikola

Foto: Instagram/nevenabozovicofficial

Specijalizovani let Er Srbije sa našim državljanima koji su evakuisani iz Izraela stigao je večeras, a pilot na letu bio je Nikola Ivanović, koji je našoj javnosti poznat kao suprug pevačice Nevene Božović.

– Ovo je crnogorska neverovatna posada od šest članova koja je sinoć otputovala na važnu misiju u Izrael i bezbedno vratila crnogorske državljane ovog jutra. Kapetan Nikola Ivanović, kopilot Jovan Šćepanović, perser Goran Vujović, stjuardese Lina Tomašević i Tamara Đurišić, sa menadžerom bezbednosti Draganom Stojkovićem. Otputovali su iz Podgorice za Tel Aviv u 11 uveče i vratili se jutros u 5.50. Jako smo vam zahvalni za vašu posvećenost i uslugu! Na ovom letu su bili i državljani Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije, Kosova, Albanije, SAD-a i Švedske – pisalo je u objavi Aerodroma Crne Gore na Instagramu.

Inače, na letu se nalazila i poznata glumica Marija Jakšić, koja je pred našim kamerama otkrila kakvo je stanje u Izraelu.

– Bežali smo u skloništa, potpuno je neprijatno. Mladi ljudi se pakuju uveče u uniforme,i sa malim torbama ih izvoze u rat. Nije prijatno naravno, kako bi bilo prijatno, surovo je i jezivo. Strašna je frka i panika oko aviona, oko izlaza iz zemlje. Ovde su imali sedam mesta, neki Srbi su ostavljeni da čame tamo. Karta ne može da se kupi onlajn – rekla je ona.

Kako nam je dalje naglasila, Srba još uvek ima u Izraelu.

 

– Da, da. Ima ih. Vlada ne pomaže mnogo, a kao što rekoh, karte onlajn ne mogu da se kupe – dodala je ona.

Inače, na aerodromu u Beogradu pristigle sačekali su članovi porodice, a emotivne susrete pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE