Radio BalkanFox

Vendi imala sukob sa teologom zbog Elektre Elit

Vesna Vukelić Vendi izazvala je buru nedavnim gostovanjem u jutarnjem programu „Pinka“ jer se sukobila sa teologom Milošem Stojkovićem. Pevačica je sada otkrila da je imala pik na Stojkovića zbog njegove izjave o Elektri Elit.

– Skoro sam imala fajt u jednom jutarnjem programu sa unezverenim kvazi teologom. On je dolazio ovde, to je Miloš Stojković i ja ne znam ko je njemu dao da bude teolog. Baš kod tebe u emisiji je on napravio kardinalnu grešku i dao medveđu uslugu našem narodu u onom trenutku kada su se veoma važne stvari razgraničavale, a to je slučaj Elektre Elit – izjavila je Vendi i nastavila da objašnjava.

ATAImages/Antonio Ahel

 

 

– Kada je on kao teolog trebao da kaže: „Ovo je osoba koja se operisala, to gospod ne dozvoljava i ne može da se menja pol“. On je njoj rekao da čestita „sestri u Hristu“, a ona je brat u antihristu. Osim toga ona nije ni krštena. To je sve taj teolog trebao da kaže, e onda sam ja morala da ga razobličim – zaključila je pevačica za Kurir.

Podsetimo, Vukelićeva i Elektra Elit su na ratnoj nozi otkako su gostovale u emisiji gde su čaščavala jednu drugu uvredama.

 

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE