Radio BalkanFox

Uslovi u kojim živi pas fintes bliznakinja u azilu


Fintes bliznakinje Natalija i Julija Đukić pokrenule su niz oprečnih komentara istakavši kako su svog ljubimca predale azilu, shvativši da ipak nemaju vremena da se staraju o psu. Zbog ovog njihovog poteza, takođe, oglašavale su se i poznate ličnosti.

Međutim njih to, čini se, nije posebno omelo.

U jednoj od najnovijih objava na društvenim mrežama, otkrile su u kakvim uslovima kuče sada živi, kao i da njih dve posle svega – spavaju mirno.

„Njemu je tamo lepo!“

 

 

– Hvala na podršci svim dobrim ljudima. Nama je bilo bitno da se mi uverimo da mu je tamo lepo i to smo i videle. U stanu nije bio srećan. Bukvalno svaki put kad ga minimalno ostavimo, vratimo se i on bude sav zadihan, bukvalno doživi nervni slom. Kada smo ga prvi put kod deke ostavile u dvorištu videle smo koliko je bio srećan. I niko nije poznavao Bekija, ne znaju šta mu prija, a šta ne, a pričaju o njemu. Niko nije čuvao njega i ne zna ništa o njemu, a umeju da komentarišu i osuđuju. Gde je sve bio, nemaju pojma… Nas dve spavamo mirno i spokojno – napisale su Julija i Natalija, ali se salvi novih negativnih reakcija javnosti nisu baš spasle, iako su isključile komentare na svojoj stranici.

Podsetimo, njih dve su prethodno mnoge naljutile priznanjem da zbog poslovnih obaveza nemaju kad da se brinu o psu kog su najpre bile spasle ulice.

 

@fitness.bliznakinje Hvala na podršci svim dobrim ljudima. Nama je bilo bitno da se mi uverimo da mu je tamo lepo i to smo i videle. U stanu nije bio srećan. Bukvalno svaki put kad ga minimalno ostavimo vratimo se i on bude sav zadihan, bukvalno doživi nervni slom. Kada smo ga prvi put kod deke ostavile u dvorištu videle smo koliko je bio srećan.?I niko nije poznavao Bekija, ne znaju šta mu prija, a šta ne, a pričaju o njemu. Niko nije čuvao njega i ne zna ništa o njemu, a umeju da komentarišu i osuđuju. Gde je sve bio, nemaju pojma.. Nas dve spavamo mirno i spokojno, a naš Beki uživa sa svim kucama srećno – kao što vidite. Ne možete našu dobrotu da ugasite, a ni njegovu sreću.✌️ A @Animal rescue Nikola ♬ original sound – fitness.bliznakinje

 

– Emocije su pomešane i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ali zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo – poručile su onlajn bile Đukićeve.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE