Radio BalkanFox

Kanjeova bivša otkrila šta je reper uradio na prvom dejtu

Džulija Foks otvorila je dušu o svom prvom dejtu s bivšim dečkom Kanjeom Vestom, koji je onda u isto vreme uspeo da je raspameti, pa zgrozi jednim postupkom kojem se nikako nije bila nadala. Podsetimo, o njima kao paru najpre se šuškalo u decembru 2021. godine, nekoliko meseci posle njegovog razvoda od Kim Kardašijan.

Reper je dao sve od sebe samo da ona kaže „da“. U svojim memoarima „Down the drain“ (Niz odvod), napisala je kako joj je poslao više poruka i uputio desetinu poziva ne bi li se našli. Zatim, dobila je pozivnicu za žurku u Majamiju, organizovanu povodom Nove godine. Pošto ju je odbila, Kanje joj je ponudio prevoz privatnim avionom.

Kad su se konačno sastali u klubu, čvrsto ju je zagrlio, pa ubrzo šokirao.

Čuveni Je, naime, bio ju je izveo sa žurke na parking gde je bez obzira na okolinu raskopčao pantalone i krenuo da vrši malu nuždu. Skočila je ispred njega, ne bi li ga koliko-toliko prikrila od znatiželjnih pogleda, a i kako ih u baš tom trenutku ne bi fotografisali jedno pored drugog.

– Kad je navukao pantalone, krenuo je rukama ka meni, pribio me je uz sebe i počeo strastveno da me ljubi – napisala je tada.

Džulija Foks, Profimedia

 

„Down the drain“, inače, sadrži još i razne druge detalje iz života ove glumice, poput bolesti zavisnosti i dana koje je provela kao domino dama. U jednom delu, pak, opisala je kako se osećala „kao Kanjeova lutka“, „štelovana“ da bude protiv Kardašijanove. Na početku veze, razumevanja je, kako je istakla, bilo i na pretek, ali se to sve mnogo brzo promenilo.

– Zaista sam se tako osećala… – priznala je ponovo tokom intervjua za „LA Times“, dok je govorila o svojoj knjizi.

Kanje Vest, Profimedia

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE