Radio BalkanFox

Ovim poznatima ne smeta razlika u godinama

Mnoge poznate ličnosti uspele su da pobede sve predrasude kada je velika razlika u godinama među njima u pitanju.

Ristovski sa 39 godina mlađom devojkomFoto: Instagram

Ristovski sa 39 godina mlađom devojkom

Oni su pokazali da ljubav zaista ne zna za granice, iako su svakodnevno na meti brojinih kritika.

Naime, glumac Lazar Ristovski iznenadio je mnoge kada je nakon razvoda od supruge Danice, za „Blic“ potvrdio vezu sa čak 39 godina starijom koleginicom Anicom Lazić. On je prvo na svom Instagramu podelio fotografiju sa novom izabranicom, a zatim nam je ispričao da je svoju lepšu polovinu upoznao nakonn razvoda od dugogodišnje žene.

Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam – rekao nam je Lazar.

Lazar i Anica

Foto: Milan Ilić, Instagram / Ringier

Lazar i Anica

Da su godine samo broj pokazuje i romansa pevača Harisa Džinovića i njegove 29 godina mlađe supruge Meline. Oni su skoro dve decenije u skladnom braku iako su se njeni roditelji protivili njihovoj vezi zbog razlike u godinama.

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – ispričao je jednom prilikom Haris koji sa lepom modnom kreatorkom ima dvoje dece.

Haris i Melina Džinović

Foto: M. Ilić / RAS Srbija

Haris i Melina Džinović

Glumac Branimir Popović osvojio je srce koleginice Sanje Jovićević, koja je od njega mlađa 21. godinu.

Glumački pa zbližio se na snimanju prve sezone serije “Budva na pjenu od mora” . Glumica je uplovila u romansu koja je u početku bila tajna, da bi na kraju bila krunisana brakom. Kada je otkriveno da su zajedno mnogi su tu vezu osporavali zbog razlike u godinama, ali se oni nikada nisu obazirali na to.

Branimir Popović i Sanja

Foto: Instagram

Branimir Popović i Sanja

Vesna i Đole Đogani 20 godina su u skladnom braku i imaju dvoje dece, a zbog toga što je denser stariji od svoje izabranice 18 godina mnogi su sumnjali u njihovu ljubav. Oni zrače ljubavlju gde god da se pojave, te izgledaju kao zaljubljeni tinejdžeri.

Vesna, Đole Đogani

Foto: Pink / screenshot

Vesna, Đole Đogani

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE