Radio BalkanFox

Vesna i Đole Đogani priznali zbog čega se nisu pojavili na proslavi povodom rođenja Lunine ćerke

Luna Đogani je nedavno na svet donela drugu ćerku, a na poslavi nisu bili njen stric Đole Đogani i njegova supruga Vesna.

Đole, Vesna, LunaFoto: Zoran Ilić, Snežana Krstić / Ringier

Đole, Vesna, Luna

Đole i Vesna su, gostujući u „Amidži šou“ otkrili zbog čega se nisu pojavili na proslavi rođenja ćerke Lune Đogani, Lane.

Blic preporučuje

– Nismo bili na promociji Silvijine pesme. To veče smo imali snimanje, znala sam da će biti i Anabela tamo, bilo mi je neprijatno, nisu izglađeni odnosi – rekla je Vesna.

Vesna, Đole Đogani

Foto: Pink / screenshot

Vesna, Đole Đogani

– Mene je u osam ujutru zvao Gagi, rekao mi je da postaje deda. Nismo mi ni u kakvoj svađi… Anabela je druga priča. Kod moje sestre u Zemunu, tu je baza, tu smo se viđali sa Lunom, Miom. Ja naručim sestri, istog dana dođe i Luna sa svojom porodicom, jedemo, pijemo i ispričamo se. Viđamo se samo tamo u tzv. bazi gde su živeli i moji roditelji – rekao je Đole.

Vesna, Đole Đogani

Foto: Pink / screenshot

Vesna, Đole Đogani

Podsetimo, influenserka Luna Đogani se porodila i na svet je donela ćerku Lanu, a njen suprug i najmiliji su se okupili i slavili do kasno u noć.

Lunin stric i strina, denser Đole Đogani i pevačica Vesna Đogani, nisu se pojavili na veselju, iako je za „Blic“ Đole izjavio da će se rado odazvati Markovom pozivu.

Kako je Vesna otkrila, njih dvoje su razmislili o pozivu i procenili da nije pravi trenutak da se sada svi zajedno okupljaju, već da će sačekati neku drugu priliku.

VIDEO:Marko Miljković prvi put u javnosti nakon što je Luna sa ćerkom izašla iz porodilišta


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE