Radio BalkanFox

Kanje Vest u vezi

Bivša devojka Kanjea Vesta Džulija Foks otkrila je bizarne stvari iz veze sa reperom u memoarima „Down the Drain“. Njihova romansa je kratko trajala, ali Kanje je uspeo da ostavi loš utisak.

Posle nje, u njegov živt uplovila je Bjanka Cenzori sa kojom ima više nego specifičan odnos.

– Proveli smo dan igrajući Uno, igru koja uključujuće isticanje pozitivnih reči u rečniku – napisala je manekenka i glumica Džulija Foks pa okrila šta joj je Kanje Vest tada rekao:

– Platiću ti operaciju povećanja grudi ako želiš? – Ona je taj predlog odbila.

Foto: Tanjug/AP

 

Džulija Foks je vezu sa Kanjeom počela ubrzo nakon njegovog razvoda od Kim Kardašijan, sa kojom repr i dizajner ima četvoro dece. Naglasila je da ju je koristio kao piona tokom tog perioda.

– Osećala sam se kao njegova mala marioneta. To je ponižavajuće. Stvarno gadna pozicija – piše Page six.

 

 

Glumica je nedavno izjavila da tokom kratke veze nikada nije spavala sa Kanjeom Vestom koji je u brsaku sa Kim Kardašijan bio od 2014. do 2022. godine.

Foto: Tanjug/AP

 

Pre nekoliko nedelja pisalo se da Vest kontroliše i Bjanku poput Džulije Foks pa su njeni prijatelji poručili da on želi da on nje napravi ekstremnu verziju svoje bivše supruge kao i da joj je zabranio da bude u kontaktu sa njima.

I Kim i Bjanka imaju raskošne obline dok je Džulija drugačije građe, izgleda da je Kanje opsednut ovim delom ženskog tela ili od svake partnerke želi da napravi Kim broj dva.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE