Radio BalkanFox

Izraelska pobjednica Eurosonga objavila: Bojim se uzeti mobitel i saznati da sam nekog izgubila

Netta Barzilai (30) postala je svjetska senzacija kad je 2018. pobijedila na Eurosongu u Portugalu, gdje je izvela pjesmu ‘Toy’, kombinaciju pjevanja, beatboxinga i ‘kokodakanja’. U jeku rata u Izraelu na Instagramu se oglasila porukama podrške za sunarodnjake te je dijelila informacije o dostupnoj pomoći. Obožavateljima se obratila i tužnom porukom, ovaj put i na engleskom jeziku. 

Foto: Instagram/Netta Barzilai

– Bojim se ući na mobitel i vidjeti da sam izgubila još jednog prijatelja – napisala je pjevačica.

Pjevačica je trebala biti i jedna od gošći na koncertu Brune Marsa u Tel Avivu u subotu, koji je otkazan nakon napada Hamasa na Izrael. Palestinsko ministarstvo zdravstva priopćilo je da je najmanje 950 ljudi ubijeno u Pojasu Gaze otkako je Izrael započeo svoje zračne napade, dok je izraelska strana prijavila više od 1200 žrtava, od kojih su većina civili. 

Uz nju se oglasila i ovogodišnja predstavnica Noa Kirel koja je s pjesmom ‘Unicorn’ bila treća, a poručila je da čvrsto stoji uz svoju zemlju. 

– Bilo mi je izuzetno teško procesuirati posljednja 24 sata i još uvijek pokušavam pronaći prave riječi da izrazim ogromnu bol kroz koju moja zemlja i ja prolazimo. Jučer, rano ujutro, na nas je ispaljeno više od 3000 raketa, teroristi su upali u naše gradove i ubili više od 300 naše braće i sestara, više od 1000 je ozlijeđeno, a naši vojnici i civili (uključujući nevinu djecu i starce) su oteti i odvedeni u Gazu. Srce me boli zbog žrtava i obitelji pogođenih ovim razornim masakrom. Moje srce je s vama i molim se za brz povratak naše braće i sestara kući. Ne sumnjam da ćemo pobijedit – poručila je u ponedjeljak. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE