Radio BalkanFox

WhatsApp testira tajne kodove! Evo o čemu se radi

Popularna aplikacija WhatsApp testira funkciju tajnih kodova za zaključane razgovore.

WhatsApp je predstavio funkciju „Chat Lock“ u maju ove godine. Kao što naziv sugeriše, ova funkcija omogućava da zaključate određene razgovore u bezbednom folderu kojem samo vi možete da pristupite. WhatsApp sada radi na novoj funkciji „tajnog koda“ koja će dodati još jedan nivo bezbednosti vašim zaključanim razgovorima. Ova funkcija je trenutno u fazi testiranja i još uvek nije dostupna beta testerima.

Tajni kod WhatsAppa će vam u suštini omogućiti da kreirate prilagođenu lozinku za zaključane razgovore. Ovaj tajni kod, koji je prvi uočio WABetaInfo, pomoći će u lociranju zaključanih razgovora tako što ćete ga ukucati u polje za pretragu. Tako možete da unesete tajni kod i pronađete zaključano ćaskanje u polju za pretragu ili na svom pratećem uređaju. Možete da koristite reč ili emodži kao prilagođenu lozinku za zaključane razgovore.

Foto: Pixabay

 

 

Sa ovom prilagođenom lozinkom moći ćete da kreirate i koristite drugačiju lozinku od one na vašem telefonu. WhatsApp već obezbeđuje zaključavanje aplikacije pomoću otiska prsta, otključavanja preko crta lica ili PIN-a. Sa zaključavanjem razgovora možete da sakrijete i zaštitite lične razgovore, a prilagođena lozinka ne samo da će dodati još jedan nivo bezbednosti, već će vam pomoći i da je lako pretražujete.

WhatsApp je već otkrio planove p tome da radi na ovoj funkciji kada je prvi put pokrenuo Chat Lock. Takođe radi na dodavanju Chat Lock na prateće uređaje. Za sada je ova funkcija u fazi testiranja i još uvek nije dostupna čak ni beta testerima. Ali očekuje se da će uskoro biti dostupna svima.

Za one koji nisu upoznati, WhatsApp vam omogućava da zaključate razgovore i da ih sakrijete sa chat liste. To možete učiniti tako što ćete otvoriti ćaskanje na WhatsAppu, izabrati informacije o ćaskanju i pomeriti se nadole da biste pronašli opciju „Chat Lock“. Kada ga zaključate, videćete folder na vrhu liste za ćaskanje sa vašim zaključanim razgovorima. Ovaj folder će biti zaključan i može se otvoriti samo pomoću vašeg lica, otiska prsta ili PIN-a, prenosi B92.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Veću mazulju od ovog prasenceta, niste videli! Osvojiće vaše srce na prvi pogled (VIDEO)

Ljubimci

Prase Maki živi sa još 2 psa, mačkom i njihovim vlasnicima Čarlijem i Anom, svakodnevno uživajući u velikoj ljubavi.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE