Radio BalkanFox

Prijovicka se sad pravda posle izjave za hrvatske medije

Aleksandra Prijović nakon izjave da ne voli da je zovu „srpskom pevačicom“, odlučila je da se oglasi, ali je tek sad naglasila da je – Srpkinja.

U izjavi kojom se „pere“ za domaću javnost putem Instagrama, tvrdi da je njena izjava izvučena iz konteksta, iako je precizno rekla:

– Kad negde pročitam „srpska pevačica“… Ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija, ja sam pevačica svih i volim sve – rekla je između ostalog Prijovićeva, a sada je se pravda:

ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović

– lako nikada ne demantujem novinske napise, u ovom slučaju imam veliku potrebu da vam se obratim vezano za tekst koji je juče izašao, gde se navodi da ne želim da se deklarišem kao srpska pevačica. Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj. Moja porodica vuče porekla iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i mnoge porodice na našim prostorima. Izjava koju sam ja dala je potpuno izvučena iz konteksta, a možda sa moje strane loše iskomunicirana jer sam želela da kažem da sam neko ko se oseća kao kod kuće u svim ovim republikama. Muzika treba da nas spaja, a ne razdvaja. Žao mi je što je poruka zajedništva i ljubavi prenesena loše – Nikada se ne odričem svog. Znam da ćete me razumeti – napisala je ona.

Instagram screenshot / aleksandraprijovic

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE