Radio BalkanFox

Jelena Đoković jede burek! Hvali se zdravom ishranom, ali ovome ni ona ne može da odoli! (VIDEO)

Iako je nekoliko puta isticala da praktikuje vegansku i zdravu ishranu, Jelena Đoković takođe ponekad voli da pojede i burek.

 

 

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, redovno promoviše zdrav način života, a kako je još odavno otkrila, praktikuje vegansku ishranu.

Iako se odavno odrekla slatkiša i brze hrane, postoji jedan specijalitet kojem ni ona ne može da odoli, a u pitanju je burek.

U okviru turneje s Fondacijom Novak Đoković, Jelena je zajedno sa dr Gaborom Mateom posetila Sarajevo i tom prilikom su zajedno jeli burek.

– Zdravo svima, mi smo u Sarajevu i upravo smo jeli burek. Ovde su ostaci – rekla je Jelena Đoković u snimku, a onda preusmerila kameru na sto na kome su stajali ostaci bureka, a potom je dr Mate dodao:

– Došao sam čak iz Kanade samo da bih jeo burek.

– Jelena i burek?! Teško je odoleti.

– Sjajno.

– Burek je poznato i popularno jelo širom Balkana. Jedno od mojih omiljenih jela iz detinjstva.

– Jelena jede burek? – bili su samo neki od komentara njihovih pratioca.

Foto: ATAIMAGES

Jelena Đoković

Jelena je svojevremeno otkrila da sa veganskom ishranom nije počela iz neke svoje želje, ali to ne menja činjenicu da strogo vodi računa o ishrani. Dugo ne konzumira namirnice poput mleka, mesa i šećera.

Jelena Đoković je jednom prilikom otkrila i svoj jelovnik.

– Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač. Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je, kao i ja, posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju – rekla je tada Jelena.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Otkriveno koliko para zarađuje Del Boj iz popularnih "Mućki"! Cifra od koje boli glava

Zanimljivosti

Glumac Dejvid Džejson (83), koji se proslavio ulogom legendarnog Dela Boja u seriji „Mućke“ , koja se emitovala od 1981. do 1991. godine, uspeo je da se obogati zahvaljujući ulozi koja mu je promenila život.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE