Radio BalkanFox

Pevačicu urnisali komentarima, ona priznala da ne poštuje sebe dovoljno!

TEODORA DŽEHVEROVIĆ PROŠLA KROZ PAKAO, SVE ZAVRŠILO NA INTERNETU: Pevačicu urnisali komentarima, ona priznala da ne poštuje sebe dovoljno!

Foto: printscreen/RTV Pink

Teodora Džehverović

O životu Teodore Džehverović piše se gotovo svakodnevno, a pevačica se retko oglašava putem medija i sa fanovima uglavnom komunicira na Instagramu.

Danas je odlučila da „porazgovara“ sa brojnim pratiocima, pa je postavila opciju da joj postavljaju pitanja, na koja je ona odgovarala, a jedan story izazvao je lavinu reakcija.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

 

Naime, nju su upitali kako se sada oseća, s obzirom da su ljudi imali utisak da se povukla sa društvenih mreža, a ona je priznala da jeste prolazila kroz težak period, pa objasnila o čemu se radi:

– Sada odlično. Imala sam, kao i svi vi, svoje minus faze, zbog kojih sam morala da naučim da više cenim sebe i poštujem sebe. Pronašla svoj izduvni ventil, počela više da treniram, putujem, uživam u prirodi. Trudim se da ne gledam loše stvari o sebi na društvenim mrežama, takođe ni o drugima. Ne mogu ništa da promenim, a samo sebe trujem – odgovorila je Teodora.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE