Radio BalkanFox

Vanesa Šokčić šokirala komentarom o Đaniju i Slađi

Vanesa Šokčić vidno raspoložena, pojavila se na veselju povodom rođenja unuke Radiše Trajkovića Đanija. Odmah se primetilo kako pevačica dobro izgleda i veoma je preplanula.

– Još uvek traje leto (smeh). Jeste da sam rođena u jesen ali leto više volim. Od druge polovine avgusta sam non-stop na putu. Ne volim u sezoni da idem na more, idem u aprilu, maju i drugoj polovini avgusta. Što se tiče ishrane, volim da jedem veliki sam gurman, spremam dosta. E, kad vidim da sam preterala, uvek se setim mog druga Džeja koji kaže: „Maco probuši kašiku“. A ja se mislim: „A šta ćemo sa viljuškom?“ – rekla je pevačica na početku i dodala kako veoma poštuje porodicu Trajković, a da Marka koji je dobio drugo dete, toliko voli kao da joj je sin. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

– Vrlo sam upućena u sve. Ovom prilikom da čestitam Slađi i Đaniju, prvenstveno mom sinu Maretu, Marka smatram svojim detetom. Ne mogu Minju da izostavim da joj čestitam, podarila nam je divnu devojčicu, imala je rizičnu trudnoću, hvala joj na strpljenju – rekla je Vanesa za 24sedam i dodala kako će da popije po koju na veselju:

– To je potpuno normalno, ne možemo da se prepustimo nekom klišeu, moramo da se opustimo i da izbacimo neki ventil. Videću šta ima večeras, možda ću uzeti aperol.

Ponosna baka Slađa Trajković izjavila je kako je postala bračni savetnik, a Vanesa je dala hit komentar:

– Ona daje, ona prima, to je potpuno okej, prima sve savete, šta god joj kažemo, ona nama daje savete. Ali je cepa Đani.

Pevačica je govorila i o prijateljstvima na estradi, a detaljnije pogledajte u videu u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE