Radio BalkanFox

Pleteni komplet Kejt Midlton koji krije kilograme skoro rasprodat

Nakon što je mesec dana nosila samo odela, princeza od Velsa odabrala je vrlo otmen dvodelni set sastavljen od džempera i suknje, a zahvaljujući kroju i teksturi postigla je da izgleda još vitkije

pleteni komplet kejt midlton potpisuje modna kuća sezane
pleteni komplet kejt midlton potpisuje modna kuća sezanefoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ako pratite stil princeze od Velsa Kejt Midlton, sigurno ste čuli za „efekat Kejt“ – fenomen da se za rasproda sve u čemu je ona viđena. I, znate šta? Ponovo joj je uspelo!


Supruga princa Vilijama u poslednje vreme je viđana isključivo u odelima i blejzerima, pa su mnogi pomislili da ona pravi veliki modni zaokret pripremajući se za predstojeću titulu kraljice-supruge. Ipak, princeza se sada vratila svom uobičajenom stilu, a ponela je stajling koji je čista definicija tihog luksuza.


Kejt je posetila studente Univerziteta „Notingem Trent“ u svedenom, a ipak upečatljivom izdanju koje zrači ženstvenošću i otmenošću.

 

Njen trik – luksuzni komplet francuske modne kuće Sézane, koji čine midi-suknja nazvana Noel i džemperak Sami, iste krem nijanse.

 

Pogledajte kako izgleda ovaj spoj.


Kejtin dvodelni set izrađen je od najkvalitetnije merino vune i organskog pamuka, a ima efekat sužavanja figure zahvaljujući ravnom kroju i rebrastoj teksturi, dok je struk suknje elastičan. Kako strani mediji pišu, ovaj džemper je odmah rasprodat, pa je sada dostupan samo u drugim bojama.


Jednostavan, ali vrlo uglađen stajling koji ju je koštao nešto više od 280 evra princeza od Velsa je upotpunila strukturisanom torbicom engleskog brenda Tusting u neutralnoj taupe sivoj boji i salonkama Gianvito Rossi, od prevrnute kože.

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton u rebrastom džemperu i suknji francuskog brenda Sezane
Princeza od Velsa Kejt Midlton u rebrastom džemperu i suknji francuskog brenda Sezanefoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da sve ostane tako nenapadno, odmereno i sa stilom, Kejt je zaokružila svoje izdranje zlatnim minđušama s biserima koje potpisuje Simone Rocha.

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE