Radio BalkanFox

Prijatelj Brucea Willisa otkrio: ‘Prve tri minute zna tko sam… On nije u potpunosti verbalan’

Glumac Bruce Willis (68) već se neko vrijeme bori s demencijom, a o njegovom trenutačnom stanju progovorio je glumčev prijatelj, redatelj Glenn Cordon Caron (69). Redatelj je u razgovoru za The Post otkrio da su se njegove vokalne sposobnosti pogoršale.

– Nisam uvijek dobar, ali pokušavam pričati s njim i njegovom suprugom te imati ležeran odnos s njegovo troje starije djece. Pokušao sam svim snagama ostati u njegovom životu – rekao je pa dodao:

– Ono što ovu bolest čini šokantnom je to da, ako ste ikad proveli vrijeme s Bruceom Willisom, ne postoji nitko tko se više radovao životu. Volio je život i obožavao se probuditi svako jutro i pokušati živjeti punim plućima.

Motherless Brooklyn Premiere - 57th New York Film Festival

Foto: John Nacion/starmaxinc.com

Redatelj je dodao da zna kako je glumac još uvijek ista osoba, ali da trenutačno ima osjećaj da ‘život gleda kroz mrežasta vrata’.

– Osjećam da prve tri minute zna tko sam. Nije u potpunosti verbalan. Bio je strastven čitatelj, nije htio da to itko zna, ali više ne čita. Sve te jezične vještine mu više nisu dostupne, ali to je još uvijek Bruce – govori Glenn.

Ispričao je i kako svi znaju da je on Bruce i zahvalni su na tome što je s njima, ali da je njegova ‘radost življenja’ nestala. Prije nego što se glumčevo stanje pogoršalo, redatelj mu je rekao da će se serija ‘Slučajni partneri’, u kojoj Bruce ima glavnu ulogu, emitirati na Hulu. 

– Znam da je jako sretan što će serija biti dostupna ljudima iako mi to ne može reći – ispričao je.

406083999

Foto: PROFIMEDIA/REUTERS

Podsjetimo, Bruce se 2022. godine povukao iz glume jer mu je bila dijagnosticirana afazija – poremećaj govora. Početkom 2023. godine mu je dijagnosticirana i frontotemporalna demencija. Od tada glumac svoje vrijeme provodi uz obitelj, koja često priča o njegovom stanju. Nedavno je njegova supruga Emma Heming progovorila o njegovoj bolesti.

– Demencija je teška. Teška je za osobu kojoj je dijagnosticirana, ali je teško i za obitelj. Nije različito ni za Brucea, mene ili naše cure. Kada kažu da je to obiteljska bolest, zaista je tako – rekla je.

Motherless Brooklyn Premiere - 57th New York Film Festival

Foto: John Nacion/starmaxinc.com

 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE