Radio BalkanFox

Pevačica se rasula u komade zbog pokojnog supruga, ovako opisuje vreme provedeno bez njega!

JOŠ SE NE MIRIM DA TE NEMA: Pevačica se rasula u komade zbog pokojnog supruga, ovako opisuje vreme provedeno bez njega!

Foto: Republika

Milena Plavšić i dalje ne može da preboli smrt supruga Dušana, pa se danas na godišnjicu njegove smrti obratila emotivnim rečima.

Foto: Printscreen

Milena Plavšić

Naime,pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom, a ispod nje je napisala emotivne reči, koje teraju suze na oči.

Mili moj Duško, već su tri godine, a ja se još uvek ne mirim sa istinom da te više nema. Mnogo mi nedostaješ i teško je opisati vreme provedeno bez tebe. Možda najbolje govore reči moje pesme, koju sam tebi posvetila:

„Kad bih mogla samo da te vidim, da ti kažem koliko te volim i što nikad nisam rekla pre, bio si moj život, bio si mi sve“ – napisala je Milena ispod zajedničke fotografije sa suprugom Dušanom.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Milena Plavšić

Inače, Milena je svojevremeno otkrila da otkako joj je suprug preminuo praznike proslavlja sama.

Otkad mi je muž umro, Božić proslavljam sama, ali nije to više to. Posebnu i najlepšu uspomenu nosim iz roditeljske kuće, kada smo kao deca mnogo se radovali Božiću i tim divnim običajima, a svakako najomiljeniji bio je kada se lomila česnica i kada su roditelji nameštali da baš mi, to jest neko od dece nađe paricu za sreću. Za mene su to bila najlepša vremena – otkrila je Milena za medije.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE