Radio BalkanFox

Dobre, stare, bakine puslice! Ovo su slatkiši i za početnike

Za ove tradicinalne kolačiće vam ne treba više od tri sastojka, a priprema je toliko jednostavna da je kao stvorena za početnike… Uživajte!

Sastojci:

tri belanceta

250 g kristal šećera

prstohvat soli

malo sezonskog voća

Foto: Pixabay

Osim belanaca i šećera vam gotovo ništa nije ni potrebno

Priprema:

Belanca staviti u dublji sud za mešanje, dodati prstohvat soli, pa mikserom mutiti dva minuta. Nakon toga umešati kristal šećer, te mutiti još desetak minuta, odnosno dok se ne dobije čvrsta i gusta smesa. Kad je gotova, smesu prebaciti u poslastičarski špric ili kesu.

Pleh obložiti papirom za pečenje, pa pažljivo istiskivati smesu i oblikovati puslice. Rernu zagrejati na 110 stepeni, te sušiti puslice oko dva sata. Ohladiti i poslužiti sa svežim voćem.

Uživajte!

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Puding od banana! Ukus koji vraća u detinjstvo

Recepti

Puding od banana je jedna od onih poslastica za koju vam ne treba poseban razlog da biste je pripremili, a uz to i prava hrana utehe koja vas vraća u detinjstvo… Uživajte!

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE