Radio BalkanFox

Kim Kardašijan se oglasila o ratu u Izraelu

Kim Kardashian, Kim Kardašijan

Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Kim Kardašijan oglasila se na Instagramu u vezi rata Izraela i Hamasa, te navela da joj terorizam u zemlji odakle potiče slama srce i da je u najtežim trenucima uz svoj narod.

Poruka mojim jevrejskim prijateljima i porodici. Volim vas. Podržavam vas. Čula sam koliko ste uplašeni i želim da znate da niste sami. Srce mi se slama kad gledam snimke dece i porodica koje teroristi ubijaju pred celom svetom – započela je svoju objavu.

Napisala je da nikad neće moći te užasne slike izbaciti iz glave i pita se kako iko može na takve prizore ostati ravnodušan.

– Brutalni terorizam uzeo je nedužne živote i sada i izraelski i palestinski civili pate i plaćaju najveću cenu. Kao Jermenka, posebno sam osetljiva na ova pitanja jer godinama govorim o jermenskom genocidu, a sada nakon nekoliko meseci opsade uz minimalnu medijsku pokrivenost i bez spoljašne podrške, Jermenci su žrtve etičkog čišćenja u Artsakhu – dodala je.

Ističe kako i Jermenci trenutno jako pate.

– Bez obzira na čijoj ste strani i kako vas potresaju ovi užasi poslednjih nekoliko dana, u našim srcima uvek treba biti mesta za saosećanje prema nevinim žrtvama koje su se našle na nišanu sukoba oko moći, politike, vere, rase i etničke pripadnosti – piše Kardašijanka.

Kaže da ne treba osuđivati one koji se ne oglašavaju o ratu.

Svesna je da ne može puno toga lično učiniti, ali kaže da se ona i njena porodica mole za siguran povratak talaca kući, za one koji su izgubili živote i njihove porodice te za mir. Ističe da počinitelje ovoga nasilja treba privesti pravdi.

– Od vas tražim da se tokom teških vremena poput ovih ne treba osuđivati onaj ko govori ili ne govori. Svakome treba dopustiti da se nosi s ovakvim vrstama kriza na način na koji je njima ugodan, bilo da je to privatno ili javno – napisala je.

Podsetimo, nenaa sestra Kajli pre nekoliko dana podelila je fotografiju zastave Izraela pa je izbrisala nakon što je dobila brojne negativne reakcije.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE