Radio BalkanFox

Otmen stajling Tamare Vučić na sastanku s ambasadorom Egipta

Tamara Vučić nikada ne greši kada je u pitanju poslovna moda, pa je ponovo birala stajling kao iz modnih udžbenika.

tamara vučić ima savršen stajling za sve svečane prilike
tamara vučić ima savršen stajling za sve svečane prilikefoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić podelila je kako je izgledao susret sa egipatskim ambasadorom i njegovom suprugom povodom obeležavanja 115 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Srbije i Egipta.

 

Kao što to obično biva, lepa prva dama pokazala je nenadmašan stil, kakav se od nje i očekuje, a ona ni u jednoj prilici ne razočara.

 

Tamara Vučić još jednom je održala lekciju iz mode, a stajling koji je za ovu priliku odabrala krase sofisticiranost i elegancija bez premca.

 

Ovog puta birala je haljinu koja je oličenje klasike, u kraljevskoplavoj boji, pogodnu za sve prilike, od poslovnih do onih dosta svečanijih, a preko nje je ponela zvezdu ovog autfita — beli blejzer od tvida, ukrašen prelepim zlatnim diskretnim broševima i biserima.

 

Otmena kao i obično, te sa minimumom šminke na licu, Tamara Vučić je ovog puta napravila i mali izlazak iz zone komfora, a to je učinila promenom frizure, pa birala niski rep koji odiše elegancijom.

 

 

— Sadržajan razgovor sa ambasadorom Arapske Republike Egipat Basalom Salahom i njegovom suprugom Mahom Barakom. U duhu obeležavanja 115 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Republike Srbije i Arapske Republike Egipat, razmotrili smo pravce dalje saradnje dve prijateljske zemlje, posebno u domenu kulturne diplomatije — napisala je prva dama Srbije na Instagramu.

 

Bonus video

Sako od tvida koji se nosi svake sezone

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE