Radio BalkanFox

Duško Tošić u vezi sa mlađom pevačicom


Vest o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića se i posle više od godinu dana komentariše, a iako se formalno još uvek nisu razveli, poznato je da duže vreme ne žive zajedno. 

Za razliku od Jelene, koja je stalna tema medija, Duško se povukao u ilegalu, te retko daje izjave. Međutim, kako prenosi Informer on i te kako uživa u životu jer je navodno u vezi sa sedam godina mlađom pevačicom Inom Gardijan. 

Njih dvoje su u ozbiljnoj vezi, a uskoro bi mogli i da izgovore sudbonosno „da“, prenosi Informer. Koliko su zaljubljeni, govori i činjenica da svoju ljubav ne skrivaju, te da su nedavno viđeni na jednom prestoničkom splavu kako razmenjuju nežnosti.

– Katarina je te noći pevala na jednoj privatnoj proslavi na Adi, na kojoj je bio prisutan i Duško. Nakon nekog vremena, kada je većina zvanica otišla, počeli su da razmenjuju nežnosti naočigled prisutnih – kaže izvor, pa dodaje:

– Njihova veza je ozbiljna, sve što Tošića sprečava da zaprosi Katarinu je to što mu Karleuša ne da razvod. Njih dvoje često putuju i nerazdvojni su – završava izvor za Informer.

O ovome se već uveliko govori na društvenoj mreži „Iks“ (nekadašnji Tviter). Korisnici ove društvene mreže: „Najsmešnije mi je što Ina Gardijan liči na kombinaciju Cece i Anastasije“, „Ima negde intervju gde je Ina Gardijan rekla da je dobijala preteće poruke od jedne poznate pevačice“…

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE