Radio BalkanFox

Zet Željka Mitrovića se sprema za ozbiljan posao, odveo čelnike Pinka i izabranicu Andreu u Njujorku (VIDEO)

Nije tajna da je mlađa ćerka Željka i Milice Mitrović dugo već u vezi sa doktorom u usponu Šonom Parnetom. Ponosni roditelji podržavaju izbor svoje mezimice, o čemu najbolje svedoči najnovije zajedničko putovanje na koje su otišli.

Željko i Milica Mitrović
Željko i Milica Mitrović • Instagram

Javnost još priča o prekrasnom, romantičnom rođendanskom iznenađenju koje joj je Šon Andrei Mitrović priredio pre nekoliko godina u Parizu, a u celokupnoj organizaciji učestvovali su niko drugi do Željko i Milica, što takođe potvrđuje nagađanja da vlasnici „ružičaste televizije“ budućeg zeta obožavaju.

Sa Šonom i njihovom mlađom mezimicom Andreom sada su se zaputili u Njujork, a po svoj prilici odlično se provode.

Šoping je zasigurno na prvom mestu na spisku mlađe ćerke Željka i Milice Mitrović, potom obilazak njujorških muzeja i istorijskih znamenitosti, ali i čuvenih restorana popularnih po izvanrednom izboru i kvalitetu hrane.

Iz jednog od njih Milica se nedavno pohvalila pratiocima na Instagramu, koji su odmah pohvalili budućeg zeta.

Zaključak je da je Šon pristojan i kulturan mladić, koji studira i stažira, vrlo je požrtvovan, živi na dve adrese, a Andreu voli više od bilo čega na svetu. Sve bi učinio za nju, a putovanje sa njenim roditeljima samo je još jedan dokaz bezuslovne ljubavi.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE