Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR Strelcu dobre vesti, Ovan pravi grubu grešku, Devici glavobolja


OVAN

POSAO: Moguće je da ćete rešiti da stavite tačku na neke poslovne dogđaje koji su se okrenuli protiv vas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim preokretima.

LJUBAV: Imate utisak da ste pogrešili i da ste prema voljenoj osobi bili preterano grubi. Vreme je da se izvinite i iskupite za grešku koju ste napravili dok još nije kasno.

ZDRAVLJE: Pazite na svoj želudac i stomak. Moguće je da ćete tokom narednog perioda imati brojne probleme sa varenjem. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni tegobama sa probavom.

BIK

POSAO: Pred vama je veoma dobar dan tokom kojeg možete da očekujete i značajno poboljšanje finansija. Očekuje vas period u kojem ćete imati sreće na ovom planu.

LJUBAV: Ako ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi iskrene emocije. Možete da s enadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Pazite na donji deo leđa koji bi u narednom periodu mogao da vam bude prilično osetljiva tačka. Vreme je da povedete malo više računa o svom zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da će sve ići stabilnim i mirnim tokom i da nećete imati veće probleme kada je u pitanju posao. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku dolazi do kriznog perioda u odnosu sa voljenom osobom. Mogće je da često razmišljate o razvodu ili nekoj vrsti udaljavanja od vašeg partnera.

ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama i imunitet vam je oslabljen. Tokom ove faze biste mogli da budete generalno u nepovoljnom periodu kada je u pitanju vaše zdravlje.

RAK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan ukoliko ste imali u planu putovanje ili nove pregovore, možete da očekujete uspeh. Pred vama su pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za ljubav i promene na ovom planu. Pogotovo ako ste slobodni možete imati zanimljiva dešavanja na ovom polju. Očekuje vas dobar period.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas tokom ove faze. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni povredama i nekim prelomima, uganućima itd.

LAV

POSAO: Ne želite da bilo ko donosi važne poslovne odluke umesto vas i jako vam je važno da sve konce držite u svojim rukama. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni budućim promenama.

LJUBAV: Zadovoljni ste komunikacijom između vas i voljene osobe. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Spremni ste da se okrenete dobrim promenama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu pomalo nestabilni u ovom periodu. Dajte sve od sebe kako biste se na vreme obratili vašem lekaru.

DEVICA

POSAO: Manji pad koncentracije vas dovodi do grešaka koje inače nikada ne biste napravili. Povedite računa o tome. Važno je da budete više fokusirani na svoje poslovno polje.

LJUBAV: Željni ste pažnje, prija vam udvaranje, laskanje i komplimenti. Moguće je da ste spremni na neke nepromišljene korake. Prepuštate se emocijama i ne marite za posledice.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa zdravljem u narednom periodu kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati naglašene poteškoće na ovom planu.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete stabilnost na poslovnom polju. Današnji dan vam je povoljan i nema pokazatelja za probleme. Zadovoljni ste svim onim što ste do sada uspeli da postignete.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom ili je među vama moguća samo veza na daljinu. Moguće je da se vi osećate nekako nesigurno u tom odnosu.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće probleme na polju zdravlja u narednom periodu. Potrudite se da budete fizički aktivni.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete  da očekujete dobru saradnju sa nekom osobom od autoriteta ili starijim saradnikom. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta poslovnih obaveza.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo koje će za vas biti veoma značajno. Možete da očekujete priliku za flert i vezu. Spremni ste da se okrenete novim ljubavima.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati prilično stabilno stanje na ovom polju. Očekuje vas povoljna faza za zdravlje.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete značajan pomak u karijeri. Uskoro ćete dobiti neke nove, lepe vesti. Spremni ste da se okrenete promenama koje su vam na ovom polju neophodne.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o ozbiljnijim promenama na polju ljubavi. Smatrate da ste spremni za brak i zajednički život. Očekuje vas dobra faza na ovom polju.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. U narednom periodu biste mogli da imate neke probleme koji su vezani za zube i desni pa povedite računa o tome.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste imali u planu putovanje u inostranstvo, možete da očekujete da će vam se taj put jako isplatiti. Pred vama je period koji vam donosi dobre promene na ovom polju.

LJUBAV: Pozitivan je dan za polje flerta, spremni ste da otvorenije pokažete svoje emocije prema simpatiji. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Očekuje vas povoljan period u kojem biste mogli da imate dosta pozitivnih promena, a zdravlje bi trebalo da vam bude generalno stabilno.

VODOLIJA

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje poslovne situacije. Tokom današnjeg dana vas donekle prati faktor sreće. Potrebno je da samo malo inicijative pokažete na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj lakše nalazite kompromis sa voljenom osobom i polako dolazite do pomirenja. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni i da ćete se zbližiti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam bavljenje sportom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate dosta bolju situaciju na polju zdravlja ako budete bili fizički aktivni.

RIBE

POSAO: Očekuje vas sklapanje dogovora koji će vam otvoriti nove poslovne mogućnosti. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i dobrim promenama danas.

LJUBAV: Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoja iskrena osećanja i da se više posveti vašoj vezi kako bi odnos napredovao. Možete da očekujete da ćete uživati zajedno.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste svojim životom i zdravljem. Pred vama je povoljna faza u kojoj nećete imati probleme na ovom polju. Spremni ste da se posvetite svojim potrebama.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE