Radio BalkanFox

Glumica nije odustala od sebe „Trenutno nisam na dijeti“

Nataša Aksentijević nije krila da godinama kuburi sa težinom i da je imala poteškoća da se reši viška kilograma. Ali jednog dana odlučila je da promeni svoj život iz korena i da se uhvati ukoštac sa svojim problemom.

Divan show, Nataša Aksentijević, Natasa Aksentijevic
foto: Damir Dervišagić

Nataša je često bila neutešna zbog svoje težine, ali onda je angažovala nutricionistkinju koja joj je pomogla da uvidi gde tačno greši i šta mora da uradi da bi izgubila dosadan višak.

Voditeljka je bila istrajna i smršala je više od 20 kg, i mada je imala uspone i padove na svom putu ka savršenoj liniji, Nataša ne odustaje od sebe i svog zdravlja.

Nataša Aksentijević
foto: Printscreen/Instagram

Nataša je kalorične obroke zamenila hranom koja se zasnivala na povrću. Imala je redovne, izbalansirane obroke i što je bilo veoma važno, redovno se bavila fizičkom akitvnošću.

– Trenutno nisam na dijeti, ali nadam se da ću nastaviti. Želim da smršam u humanitarne svrhe, nekome da pomognem, to sam tako odredila, jer meni nije važan broj kilograma, za mene je bitan samo kada je zdravlje u pitanju. Nije važno da mi treniramo da bismo na plaži bili lepi, nego da treniramo kako bismo naš organizam držali u punoj snazi – rekla je nedavno voditeljka.

Ona i dalje ostaje dosledna zdravoj hrani, njen najveći prijatelj je njena nutricionistkinja, a na društvenim mrežama dobija najveću podršku, komplimente i pohvale.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

01:36

Nataša Aksentijević posle 7 godina progovorila o UBISTVU posle emisije koju je vodila OTKRILA ŠTA SE DESILO

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE