Radio BalkanFox

Prve slike roditelja Aleksandre Radović

PRVE SLIKE RODITELJA ALEKSANDRE RADOVIĆ: Javno im uputila emotivne reči, ovim USPEHOM retko ko može da se pohvali (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram

Roditelji Aleksandre Radović skromni su ljudi koji su ćerkama poklonili ono najlepše što otac i majka mogu, a to su ljubav, spokoj, zaštita i podrška.

Aleksandra Radović
foto: Printskrin/Instagram

Upravo zahvaljujući njihovom osloncu pop zvezda danas je tu gde jeste, na samom vrhu domaće pop scene. Osim toga, samohrana je majka, dobar prijatelj i saradnik, a njeni učenici iz muzičke škole tvrde da je i fantastičan predavač.

Ugledajući se na oca Zorana i majku Zorku, koji su iz Bogatića, gde su i Aleksandra i njena sestra odrasle, pevačica je skrojila život prema strogim patrijarhalnim i pravoslavnim merilima.

Aleksandra Radović
foto: Printskrin/Instagram

Okrenula se Bogu, porodici i publici, a dosta se promenila i u komunikaciji sa fanovima preko društvenih mreža.

Uprkos tome, retki su trenuci kada ona privatnost deli s javnošću, ali nedavni prekrasni povod naveo ju je da fotografiju svojih roditelja objavi na Instagramu uz emotivnu poruku.

Aleksandra Radović
foto: Printskrin/Instagram

– Danas želim da čestitam mojim voljenim i hrabrim roditeljima ZLATNU SVADBU – punih 50 godina braka! Uspeli su da nas vaspitaju, odškoluju, dočekaju da se ostvarimo u profesiji, ali i kao roditelji. Samo mi znamo kakva je veličina i kolika snaga njihove žrtve… U dobru i zlu, uvek jedno uz drugo i uvek tu za nas, velike i odrasle ljude, ali ipak njihovu malu decu.

Aleksandra Radović
foto: Printskrin/Instagram

– Volim vas i dok vas gledam, i dok vas zamišljam, i kada ste sa mnom i kada niste, pre nego što legnem na spavanje, kada otvorim oči i pogledam u jutro – Gospode, slava Ti i hvala što su moji i što ih imam.

– Srećno. Volim vas – napisala je Aleksandra očigledno izuzetno ponosna na oca i majku, koji takođe imaju otvorene profile na Instagramu, ali ih drže pod ključem.

Aleksandra Radović
foto: Dragana Udovičić

Interesantan je podatak da Zoranu u opisu stoji ime i prezime, dok Zorki kratko i jasno „kraljica sam”. Ovaj detalj mnoge je nasmejao do suza, drugi su, pak, konstatovali da je sada jasno na koga je Aleksandra ponosna i prepuna samopouzdanja.

Roditelji Aleksandre Radović bili su, i još su, pevačicin uzori u svemu. Nažalost, što se braka tiče, nije uspela da ih isprati i sačuva svoj.

Kada je ljubavi nestalo, razvela se, ali i tu je podršku našla u najmilijima.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

01:11

SRDAČAN SUSRET KUMOVA! Aleksandra Radović i Sergej Ćetković zajedno u Crnoj Gori: Pevačica oduševila sve prisutne svojim izgledom

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE