Radio BalkanFox

Komšija pokojnog Tošeta o poslednjem razgovoru s pevačem

Prvi komšija pokojnog Tošeta Proeskog prisetio se pevača, pa istakao kako i dalje svima mnogo nedostaje, te da se i on, kao i ostatak javnosti, teško pomirio s njegovom preranom smrću. Njih dvojica su se, inače, videli sedam sati pred tragediju.

Dva sata proveli su razgovarajući.

– Mnogo nam nedostaje, bio je super čovek sa velikim srcem. Pamtim ga kada je bio mali, a onda je odrastao u pravog, dobrog čoveka. Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo, pričali smo skoro dva sata. Rekao mi je da ima gostovanje na televiziji i da nakon toga ide za Zagreb – govorio je ovaj čovek za „Blic dan“, dok Tošetovi roditelji, iz kuće koja se odmah do njegove nalazi, nisu bili raspoloženi da se pojavljuju pred kamerama.

– Preko telefona su javili njegovoj porodici da je poginuo. Nismo mogli da verujemo. I dalje ne verujemo… Roditelji su mu fizički istrošeni, nisu dobro. Ceo narod, ceo Balkan je tugovao… – dodao je potom komšija.

Podsetimo, Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2007. godine. Svoj poslednji intervju pevač je dao samo nekoliko sati pre tragične smrti. Iako ga svi pamtimo po osmehu i vedrom duhu, Toše je tog dana bio vidno neraspoložen i prvi je put rekao „da je umoran od popularnosti i da se teško nosi sa slavom“. Tada, naveo je i kako bi se rado povukao iz javnosti, što je tek mnoge začudilo.

Toše Proeski, Printscreen „Aranžman“ / BK Emisije

 

– Želim, ali ne mogu. Mašinerija me je stavila, kako kažu, u bubanj i gotovo. Nema povratka. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakovanja. Putovanja u Zagreb, pa nazad, putovanje u Australiju… Svega mi je do ovde – pokazao je rukom preko glave za medija, pa zaključio rečima:

– Pravim greške, kao svaki normalan čovek, svakodnevno. Nisam bezgrešan, svetac, niti anđeo, daleko sam od toga, ali sam daleko i od ružnih priča koje mi se pripisuju otkad sam poznat.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE