Radio BalkanFox

TRUDNA ALEKS ĆE BITI NAJPONOSNIJA: Iz Crikvenice stižu najlepši kadrovi, tata Filipe SVAKA TI ČAST!

Foto: instagram printscreen/filip_car_capo_ck/_this_is_aleks_

Dirljivo!

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mesecu.

Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on varao sa Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće. 

Filip Car

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Poslednjih nekoliko dana mnogo se spekuliše u kakvom su odnosu Filip i treudna pobednica šeste sezone rijalitija „Zadruga“ i dok neki fanovi veruju da su se pomirli i svojoj ljubavi dali novu šansu, druga polovina misli da će Aleks biti pametna ovog puta i da bez obzira na drugo stanje neće preći preko javnog poniženja. 

I Aleks, a i Car su jako aktivni na društvenim mrežama i svojim objavama intrigiraju javnost, a danas je Filip podelio prizor koji je sve oduševio. 

On je usnimio kako provodi vreme sa sinom svoje sestre. Mali sestrić mu je sedeo u krilu i zajedno su gledali televizor, a mnoge je ovo raznežilo jer su imali priliku da vide Cara kako vežba za novu ulogu u svom životu, jer će za par meseci postati otac.

stori

Foto: Instagram/Printscreen/filip_car_capo_ck

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE