Radio BalkanFox

Kći princa Andrewa, princeza Eugenie podijelila je dosad neviđene kadrove svoga vjenčanja: ‘Peta godina ljubavi’

Princeza Eugenie (33), kći princa Andrewa (63) je 12. listopada prije pet godina rekla ‘sudbonosno da’ engleskom biznismenu Jacku Brooksbanku (37), a romantičnim se videom prisjetila tog dana.

Završila ga je simpatičnom fotografijom na plaži gdje u ležernom izdanju poziraju sa dvojicom sinova.  

– Prije pet godina na današnji dan – napisala je na društvenim mrežama princeza.

Posljednja fotografija u videu je ujedno i prvi javnim portretom para, sad kao kao četveročlane obitelji, sa dvogodišnjim sinom Augustom i četveromjesečnim Ernestom. Mlađi sin sada je 13. u redu za britansko prijestolje.

Na veliko slavlje su u kapelicu St. Georgea pozvali 850 gostiju, a princeza je nosila elegantnu haljinu dugih rukava koju je dizajnirao londonski dvojac Peter Pilotto i Christopher De Vos.

Princess Eugenie wedding

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Sadržavala je nekoliko izvezenih simbola sa posebnim značenjem za Eugenie, poput čička koji je označavao škotsko podrijetlo njezine obitelji, djeteline za Irsku kao odraz njezine majčine obitelji i ‘Bijelu ružu Yorka’. 

Princess Eugenie wedding

Foto: Danny Lawson/Press Association/PIXSELL

Kuma joj je bila starija sestra, princeza Beatrice (35), u kapelicu je stigla u u Rolls Royceu Phantomu VI iz 1977., istom onom kojim se dovezla i Kate Middleton, a tijaru koju je nosila naslijedila je od pokojne kraljice Elizabete II.

Par se upoznao još  2010. godine na skijanju u Švicarskoj, i navodno se odmah rodila ljubav. Jack ju je zaprosio sedam godina kasnije na putovanju u Nikaragvu.

Princeza je jedna od rijetkih članica kraljevske obitelji koja je aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje simpatične trenutke iz obiteljskog, ali i poslovnog života, te često podupire razne udruge i akcije. Tako se na prvu godišnjicu kraljičine smrti prisjetila njezinog života i ‘ljubavi prema obitelji, kao i svima koji su je upoznali’. 

Foto: Instagram/orijent




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE