Radio BalkanFox

Isprobajte domaći šampon koji čini čuda za lepotu vaše kose!

Ako vam je kosa suva i oštećena, postoji prirodno rešenje. Efikasan domaći šampon koji neguje i oporavlja kosu je lako napraviti, od samo nekoliko sastojaka.

Domaći šampon će vam pomoći da imate dugu, zdravu i prelepu kosu.

On će popraviti i zaštititi kosu, vratiti joj sjaj i volumen. Samo nakon mesec dana korišćenja ovog šampona primetićete neverovatne rezultate.

Šampon se sastoji od zdravih sastojaka. Kopriva podstiče protok krvi u koži temena i ubrzava rast kose. Ricinusovo ulje koje je bogato vitaminom E i ricinoleinskom kiselinom, podstiče rast kose, sprečava perut i širenje bakterija na koži glave. Pantotenska kiselina (vitamin B5) održava zdravu kožu glave i podstiče proces regeneracije vaše kose.


Sastojci:

750 ml šampona od koprive

2 ampule vitamina B

30 ml vodenog rastvora AD kapi

50 ml ricinusovog ulja

100 ml pantenola – vodeni rastvor

30 ml kapi koprive

Foto: Shutterstock

 

 

Priprema:


Pomešajte sve sastojke i sipajte ih u staklenu bocu. Dobro protresite.

Uvek protresite bočicu pre upotrebe. Nanesite šampon na kožu glave i kosu i masirajte nežno. Ostavite šampon na nekoliko minuta, a zatim ga isperite.

 


Protiv anemije borite se pravim namirnicama! Moćna "gvozdena" sedmorka

Zdravlje

Nedostatak gvožđa u krvi problem je koji muči mnoge. Ako vas stalno prati osećanje umora i nedostatak energije, pospani ste, bledi, teško se koncentrišete i jednostavno nemate snage, svakako bi trebalo da proverite krvnu sliku, jer su upravo to najčešći simptomi nedostatka gvožđa.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE