Radio BalkanFox

Razuzdanog princa od Bruneja ukrotila drugarica iz detinjstva

RAZUZDANOG PRINCA UKROTILA DRUGARICA IZ DETINJSTVA: Otac mu je najbogatiji na svetu, a ova MOĆNA LEPOTICA ga totalno preobratila

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Abdul Matin od Bruneja, sin najbogatijeg, ali i najskandaloznijeg sultana na svetu, Hasanala Bolkiaha, slovio je za neženju o kojem su maštale žene širom sveta.

Međutim, njegov ljubavni status će se početkom iduće godine promeniti. Njegovom razuzdanom životu stala je na put drugarica iz detinjstva, koju će u januaru 2024. odvesti pred oltar.

Ko je princ Abdul Matin?

Rođen je 10. avgusta 1991. i ima 32 godine. Pleni pažnju gde god se pojavi, a na društvenim mrežama neretko objavljuje izazovne fotografije.

Završio je međunarodnu politiku na King’s College u Londonu, u vojnim snagama je pilot helikoptera. Takođe, aktivan je sportista koji igra polo u reprezentaciji Bruneja, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah i igra golf.

Na Instagramu se redovno hvali svojim luksuznim životom, hobijima i strastima, među kojima je skupljanje tigrova i drugih divljih životinja.

Ovaj zgodni princ deseto je dete sultana Hasanala Bolkiaha i peti u redu za nasledstvo.

Ko je njegova buduća supruga?

Izabranica ovog princa je Aniša Rosnah binti Adam, njegova poznanica iz detinjstva i unuka jednog od savetnika sultana od Bruneja.

Hasanal Bolkiah, princ od Bruneja
foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prema pisanju stranih medija, ova moćna lepotica je vrlo sposobna poslovna žena. Vlasnica je kompanije za proizvodnju svile, a poseduje i turističku agenciju.

Njen brat je blizak prijatelj od princa. Vest o njihovoj vezi nije novost, jer se Aniša već pojavljivala u pratnji princa na venčanjima njegovih sestara.

Kraljevska svadba, kako je uobičajeno kad sultan od Bruneja ženi nekog od svojih potomaka, trajaće deset dana, a svečanost počinje 7. januara. Islamska ceremonija održase 11.1, a civilno venčanje 14. januara, nakon čega sledi svečani banket.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE