Radio BalkanFox

Večera za 5: Pobjednik zagorskog tjedna je Marko, ali gledatelji su razočarani

U ovotjednoj ‘Večeri za 5′ pobjedu je odnio dimnjačar Marko Pogačić s osvojenih 32 boda. Izjednačen je bio s Darijem Markulinom, koji je u konačnici završio kao drugoplasiran. Treće mjesto zauzeo je domaćin Dragutin Boranić, a na posljednjem mjestu našao se Stjepan. Gabrijela je završila na četvrtom mjestu.

Na pobjedi mu je prvi čestitao Dragutin Boranić, a domaćin je za večeru pripremio punjenu teletinu i nekoliko vrsta povrća. Zatim sljedeće jelo koje je servirao bilo je tartar biftek, sirovo meso. Kao posljednje jelo na stolu našao se zagorski specijalitet, a to je bila bučnica koja je oduševila cijelu ekipu. 

Foto: RTL

– Ugodno sam iznenađen, mislio sam da će, obzirom na njegove godine, to biti zbrljano. Super večera – zaključio je Stjepan.

Foto: RTL

Dok su kandidati sretni zbog Markove pobjede, gledatelji ne dijele takvo mišljenje.

– Nije zaslužio pobjedu, čitavo vrijeme je kalkulirao – pisali su jedni, a drugi dodali kako im je ipak jedan kandidati bio puno bolji.

– Dario je najbolje kuhao, on je trebao pobijediti – poručila je jedna gledateljica.

– Marko pobijedio, a svima davao niske ocjene i nije zaslužio pobjedu – ljubitelji kulinarske emisije izrazili su svoje nezadovoljstvo.

Foto: RTL

Pobjednik Marko je rekao kako će nagradu potrošiti na svoju obitelj.

– Iskreno, nisam se nadao pobjedi, imali smo jako dobar tjedan, jako dobre kandidate. Prezentirali smo Zagorje jelima koja se jedu od nas, hvala svima od srca na ovoj pobjedi! Mislim da je moja večera bila tradicionalna, nešto što jedemo svakodnevno, i mislim da je to presudilo – rekao je Marko.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE